Vojna ustanova "Tara"

Za sve informacije i dodatna pitanja kontaktirajte VTA 011/635 30 16 ili službu prodaje na 036/515-00-00 , 031/315-00-50, 031/315-00-51.

 

CENOVNIK ZA 2019.GODINU - PDF 

 

 

Osnovna usluga je polupansion - doručak i večera. U cenu nije uračunata boravišna taksa i osiguranje što se plaća posebno.

 

BESPLATNO ZA NAŠE GOSTE

Gosti hotela ne plaćaju korišćenje parkinga, bazena i saune.

 

POSEBAN POPUST ZA DECU

Deca do 5 godina ne plaćaju boravak, a deca od 5 do 10 godina plaćaju:

  • 70% od cene ukoliko koriste poseban ležaj i hranu,
  • 50% od cene ukoliko koriste hranu i spavaju sa jednim od roditelja.

BESPLATAN BORAVAK ZA 2. DETE

U hotelu „Beli Bor“ i „Breza“ odobravamo poseban popust roditelji sa 2 deteta starosti do 10 godina plaćaju za boravak samo jednog deteta!

 

ZA TURISTIČKE AGENCIJE

Turističkim agencijama odobravamo 5% provizije isključivo na pansionske usluge.

 

PLAĆANJE MOŽE BITI NA SLEDEĆE NAČINE:

 1. Jednokratnom uplatom celokupnog iznosa, u kom slučaju se odobrava popust od 5% na cenu polupansiona za period boravka od minimum 3 dana (ne važi za akcijske cene i novogodišnji paket).

2. Čekovima građana i to za boravak od 3 do 6 dana u četiri mesečne rate: - prva rata u visini od 30% vrednosti aranžmana prilikom rezervacije - ostale tri rate deponovanjem čekova na recepciji hotela.

3. Čekovima građana i to za boravak 7 i više dana u sedam mesečnih rata: - prva rata u visini od 30% vrednosti aranžmana prilikom rezervacije - ostalih 6 rata deponovanjem čekova na recepciji hotela.

4. Preko Fonda PIO i to za boravak od 3 do 6 dana u četiri mesečne rate: - prva rata u visini od 30% vrednosti aranžmana prilikom rezervacije - ostale 3 rate putem administrativne zabrane uz prilaganje poslednjeg penzionog čeka.

5. Preko Fonda PIO i to za boravak od 7 i više dana u sedam mesečnih rata: - prva rata u visini od 30% vrednosti aranžmana prilikom rezervacije - ostalih šest rata putem administrativne zabrane uz prilaganje poslednjeg penzionog čeka.

 

 

 

NAPOMENA: 

  • Konvertor je informativnog karaktera i prema kursu Narodne Banke Srbije na današnji dan i služi da vam pruži približne informacije vezane za konverziju valuta. 
  • Potpune informacije i konačnu cenu ćete dobiti od uprave hotela.
  • Plaćanje je moguće izvršiti sledećim karticama: Dina, Visa, Master i Maestro
  • Obaveštavamo goste da menjačnica u hotelu ne radi.
  • U hotelu „Omorika“ Tara ukoliko 1 (jedna) osoba boravi u apartmanima, superior sobama ili u sobama sa terasom cena se uvećava za 30%. U hotelu „Breza“ Vrnjačka Banja ukoliko 1 (jedna) osoba boravi u apartmanu cena se uvećava za 30%.

 

 

 

A+ A-

Pretraga

Prognoza vremena

Trip Advisor

FACEBOOK

Video

Pratite nas

Mesto gde počinje lepota...