Vojna ustanova "Tara"

HOTEL OMORIKA

U najlepšem delu planine Tare smešten je hotel ,,Omorika”*** koji svojim sadržajima pruža mogućnosti za odmor, zabavu i rekreaciju.


Hotel je sa tri zvezdice i raspolaže sa

 • 6 Master apartmana,
 • 2 Superior apartmana,
 • 22 Superior sobe,
 • 3 apartmana i
 • 137 komfornih soba.
Sve sobe raspolažu sopstvenim kupatilom sa tuš kabinom ili kadom, kompletnim toaletnim priborom, direktnom telefonskom linijom sa recepcijom, besplatnim bežičnim internetom i IP televizijom. Čišćenje soba i apartmana, menjanje peškira i posteljina su deo svakodnevne usluge. Za naše goste obezbeđen je besplatan parking.
 
  
CENOVNIK SMEŠTAJA - PDF 

 

SUPERIOR / MASTER APARTMAN (61,36m2)sadrži:

Elektronsko zaključavanje, IPTV, WIFI, Telefon sa direktnim biranjem, dva kupatila, fen za kosu, ogledalo, kozmetičko ogledalo, sos signal, bade mantil, sef, mini bar, ketler, sto za šminkanje,  prozori koji se otvaraju, francuski ležaj, fotelja i dvosed koji se razmeštaju po potrebi, garnitura za sedenje na terasi. U ovoj sobi može boraviti najviše 4 – 5 osoba.
Master apartman sadrži dva kupatila dok Superior apartman sadrži jedno kupatilo.

 

         

 

APARTMAN (45-75m2)sadrži:
IPTV, WiFi, telefon sa direktnim biranjem, kupatilo, odvojen WC, fen za kosu, ogledalo, SOS signal, radni sto, sef, mini bar, spavaća soba, dnevni boravak, prozore koji se otvaraju, 2 terase sa garniturom za sedenje. U ovom apartmanu može boraviti najviše 4 osoba.
 
        
 
DVOKREVETNA SOBA, TERASA - SUPERIOR (35m2) sadrži: 

elektronsko zaključavanje vrata, IPTV, WiFi, telefon sa direktnim biranjem, odvojen toalet, kupatilo (tuš kabina, fen za kosu, ogledalo,kozmetičko ogledalo, SOS signal, bade mantill), sef, min bar, ketler, sto za šminkanje, FM radio budilnik. Sobe su sa francuskim ležajem ili sa dva razdvojena ležaja i pomoćnim ležaj koji se razmešta po potrebi, prozore koji se otvaraju, terasa sa garniturom za sedenje. U ovoj sobi može boraviti najviše 3 osoba. 
 
Spojeni ležaji - jednokrevetna soba:

  

 Odvojeni ležaji:

 

 
DVOKREVETNA SA TERASOM – PREMIUM (27m2) sadrži:

IPTV, WiFi, telefon sa direktnim biranjem, kupatilo (kada, fen za kosu, ogledalo, SOS signal), mini bar, sto za šminkanje, prozore koji se otvaraju, terasa sa garniturom za sedenje. Sobe su sa dva razdvojena ležaja. U ovoj sobi mogu boraviti najviše 2 osobe.
 

  

 

DUPLEKSI (27m2) sadrži:

IPTV, WiFi, telefon sa direktnim biranjem, mini bar, sef, prozore koji se otvaraju, kupatilo (tuš kabina, fen za kosu, ogledalo, SOS signal). Sobe su sa dve prostorije sa 3 razdvojena ležaja i pomoćnim ležajem. U ovoj sobi mogu boraviti najviše 4 osobe.

 

              

 

DVOKREVETNA SOBA SA TERASOM (27m2) sadrži:

IPTV, WiFi, telefon sa direktnim biranjem, odvojen toalet,kupatilo (kada, fen za kosu, ogledalo, SOS signal) frižider, sto za šminkanje, prozore koji se otvaraju, terasa sa garniturom za sedenje. Sobe su sa francuskim ležajem ili sa dva razdvojena ležaja. Određen broj soba ima pomoćni ležaj. U ovoj sobi može boraviti najviše 2-3 osoba.

 

 

 

DVOKREVETNA SOBA STANDARD – francuski krevet (18,5m2) sadrži:

IPTV, WiFi, telefon sa direktnim biranjem, komoda - sto za šminkanje, prozore koji se otvaraju, kupatilo (tuš kabina, fen za kosu, ogledalo, SOS signal). Sobe su sa francuskim ležajem. U ovoj sobi mogu boraviti najviše 2 osobe. 

 

  

 

 
DVOKREVETNA SOBA STANDARD – sa pomoćnim ležajem (22m2) sadrži:
IPTV, WiFi, telefon sa direktnim biranjem, sto za šminkanje, prozore koji se otvaraju, kupatilo (tuš kabina, fen za kosu, ogledalo, SOS signal). Sobe su sa dva razdvojena kreveta i pomoćnim ležajem koji se razmešta po potrebi. U ovoj sobi mogu boraviti najviše 3 osobe.
 
 
DVOKREVETNA SOBA EKONOMIK – francuski krevet (18,5m2) sadrži:
IPTV, WiFi, telefon sa direktnim biranjem, komoda - sto za šminkanje, prozore koji se otvaraju, kupatilo (tuš kabina, fen za kosu, ogledalo, SOS signal). Sobe su sa francuskim ležajem. U ovoj sobi mogu boraviti najviše 2 osobe.
 
                                         

             

 
DVOKREVETNA SOBA EKONOMIK – razdvojeni kreveti (21m2) sadrži: 
IPTV, WiFi, telefon sa direktnim biranjem, komoda za šminkanje, prozore koji se otvaraju, kupatilo (tuš kabina, fen za kosu, ogledalo, SOS signal). Sobe su sa tri razdvojena kreveta. U ovoj sobi mogu boraviti najviše 3 osobe.
 
 

PORODIČNA SOBA (iznad restorana)  

 

    

    

 

PORODIČNA SOBA (suteren, 38m2) sadrži:

IPTV, WiFi, telefon sa direktnim biranjem,odvojen toаlet, kupatilo (kada, fen za kosu, ogledalo, SOS signal) sto za šminkanje, dva francuska kreveta, prozore koji se otvaraju, terasa sa garniturom za sedenje. U ovoj sobi može boraviti najviše 4 osoba.

 

      

 

 

Pored hotelskog restorana, na raspolaganju gostima je i banket sala, aperitiv bar, poslastičarnica, terasa, ambulanta, biblioteka i više sala za sastanke. Brinući se da boravak bude prijatan i u rekreativnim aktivnostima raznovrstan, hotel nudi sadržaje kao što su: poluolimpijski zatvoreni bazen, sauna, teretana, kuglana, salon za masažu, stoni tenis, bilijar, PS4 igraonicu.

 

IZLETI I ŠETNJE

U toku sezone, svakog dana (osim nedelje) u skladu sa vremenskim uslovima za naše goste organizujemo pešačke ture uz pratnju hotelskog rekreatora. Upoznajte skrivene lepote Tare sa nama! Pored toga organizujemo i izlete ka najatraktivnijim turističkim lokacijama u blizini. Ponudu izleta možete pogledati na sledećem linku. . .

 

SPORT I REKREACIJA

Nadmorska visina od 1059 metara, povoljni klimatski uslovi, veliki broj sunčanih dana, četinarska i borova šuma i sportski tereni, garantuju dobre uslove za pripreme sportista u različitim disciplinama. U neposrednoj blizini hotela je travnati fudbalski teren, trim staza duga 1900 metara sa sportskim spravama, deset kilometara uređenih šetnih staza u borovoj šumi, dva teniska terena i tereni za rukomet, košarku i odbojku i odbojku na pesku, kao i ski staza duga 300 metara pogodna za školu skijanja.

 

KONGRESI - SEMINARI

U hotelu se održava veliki broj seminara, kongresa i savetovanja jer u svom sastavu ima kongresnu salu sa potrebnom audio-vizuelnom opremom i više manjih sala za rad. Celokupnu ponudu možete pogledati na sledećem linku. . .

U neposrednoj blizini hotela nalazi se depandans „Javor“ u kome možete probati naše specijalitete od divljači. Nedaleko je i Nacionalni restoran „Jeremičak“, koji nudi široki izbor specijaliteta domaće kuhinje.

 

RADNO VREME

Check in je od 14:00 časova. Check out je do 10:00 časova, nezavisno od toga da li gost završava boravak sa doručkom ili ručkom.

 

U restoranu hotela “Omorika” svi obroci su na bazi švedskog stola:

 • Doručak od 07:30 do 10:00 sati
 • Večera od 17:30 do 20:00 sati

Aperitiv bar:

 • Od 07:00 do 23:00 sati

Bazen:

 • 1. termin 09:00 - 14:00
 • termin za decu sa roditeljima 14:00 - 15:00
 • 2. termin 16:00 - 20:00
 • Noćno kupanje (u sezoni) 20:30 - 23:00, samo za starije od 15 godina

Sauna:

 • Od 16:00 do 19:00 časova

Napomena: zbranjeno korišćenje teretane za decu do 16 godina.

 • od 08:00 do 21:00 sat

Ambulanta: 

 • prema istaknutom rasporedu rada, a lekar je dežuran 24 sata dnevno za urgentne slučajeve

Biblioteka radi prema istaknutom rasporedu i u sezoni.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A+ A-

Pretraga

Sadržaji

Prognoza vremena

FACEBOOK

Video

Pratite nas

Mesto gde počinje lepota...