Vojna ustanova "Tara"

Coca_cola_20.jpeg

Otvaranje obnovljenog košarkaškog terena

Proteklog vikenda zvanično je izvršeno otvaranje obnovljenog košarkaškog terena ispod hotela „Beli bor“ .

 

Otvaranju je prethodila revijalna prijateljska utakmica između Coca Cola tima i tima V.U. „Tara“ Događaju su prisustvovala i tri regionalna direktora Coca-Cola Hellenic grupe koji su donirali sredstva za obnovu terena.

 

Direktor Vojne ustanove "Tara", Ljupko Ćirović se zahvalio društveno-odgovornoj kompaniji Coca-Cola što su doprineli poboljšanju uslova za rekreaciju i sportske aktivnosti na Tari.

 

Imajući u vidu da u toku godine u hotelu "Beli bor" boravi veliki broj rekreativnih nastava, pružena je mogućnost deci da uživaju u košarci čime doprinosimo razvoju zdravih životnih navika kod najmlađih.

 

Za vreme boravka naši gosti bili su smešteni u hotelu "Omorika„. Organizovan je izlet, gde su imali priliku da saznaju zašto Taru krasi epitet najlepše srpske planine.

 

Drago nam je što su članovi Coca-Cola tima prepoznali našu ustanovu i planinu Taru kao lokaciju vrednu pažnje. Ovim putem, u ime Vojne ustanove „Tara“ želimo da još jednom Izrazimo zahvalnost Coca-Cola timu na iskazanoj kooperativnosti i visokoj stručnosti u realizaciji ovog projekata.

 

 

 

Verzija za štampu

 

A+ A-

Pretraga

Prognoza vremena

Trip Advisor

FACEBOOK

Video

Pratite nas

Mesto gde počinje lepota...