Mesto gde počinje lepota...

Manifest_1.jpeg

Beogradski Manifest 2018. godine

Na Kalemegdanu je u periodu od 25.05.-27.05. održan četvrti po redu “Beogradski Manifest”, a VU “Tara” je bila deo ove velike manifestacije i iskoristila priliku da predstavi svoje usluge. 

Slobodno možemo reći da je Kalemegdan proteklog vikenda bio centar dešavanja u Beogradu i da je preko 130.000 ljudi uživalo u deset festivalskih zona i raznim iznenađenjima koja su pripremili izlagači i organizatori. Vu Tara i Turistička Organizacija Vrnjačke Banje su se predstavile zajedno i to je svakako velika čast iz brojnih razloga, a samo jedan od njih je taj što Vrnjačka Banja ove godine slavi 150 godina organizovanog turizma. Naša Vrnjačka Banja je sama po sebi uvek veoma privlačna turistima ali sigurno je da je ove godine pripremila nešto posebno za sve njene posetioce. Najveći broj posetilaca se sa kojima smo razgovarali se raspitivao za hotel “Brezu” u Vrnjačkoj Banji, što je i razumljivo, jer je ona apsolutni favorit u banjskom turizmu.

Moramo da napomenemo da je naš hotel “Omorika”, prema rečima posetilaca, najbolji izbor ukoliko želite da pobegnete od gužve i da uživate u harmoniji prirode i jedinstvene arhitekture ovog hotela. Takođe, posetioci su pozitivno reagovali na naše promotivne akcije u hotelu “Beli Bor”. Zaista smo se potrudili da napravimo bolje ponude za sportske kampove nego prethodnih godine i iskreno verujemo da smo uspeli u tome. Cilj nam je da promovišemo sport i da motivišemo najmlađe da se bave sportom. Iz tog razloga sve naše sportske terene grupama dajemo na korišćenje po promotivnim cenama. Iskoristili bismo priliku da Vam se zahvalimo jer ste vi, naši gosti, razlog našeg konstantnog napretka i razvijanja.

 


Verzija za štampu

 

A+ A-

Pretraga

Prognoza vremena

Trip Advisor

FACEBOOK

Video

Pratite nas

Mesto gde počinje lepota...