Vojna ustanova "Tara"

15. Zimski seminar farmera_8.jpg

15. zimski seminar farmera na Tari

U januaru 2019. godine u hotelu "Omorika" održaće se jubilarni 15. Zimski seminar farmera u organizaciji Kluba 100P plus – udruženja poljoprivrednika čiji su ciljevi informisanje i edukacija svojih članova o aktuelnosti u poljoprivredi.
 
Ovogodišnji seminar okupio je oko 300 učesnika - poljoprivrednih proizvođača, predstavnika agronomske nauke i struke, zastupnika inputa u agraru, poljomehanizacije, osiguravajućih kuća, poslovnih banaka, kao i predstavnika ambasada evropskih država sa razvijenom poljoprivredom. Organizatori su pripremili bogat i sadržajan program sa aktuelnim temama iz oblasti poljoprivrede (i poneko iznenađenje) kojim ćemo obeležiti petnaestogodišnjicu uspešnog rada.
 
Otvaranje je održano 27. januara u hotelu Omorika. Direktor V.U. "Tara" Ljupko Ćirović poželeo je dobrodošlicu i uspešan rad učesnicima skupa.
 
Tom prilikom organizatori  skupa uručili su i priznaje V.U. "Tari" za uspešnu realizaciju 13. zimskog seminara farmera. U ime kolektiva V.U. "Tara" još jednom želimo da se zahvalimo Klubu 100P + i agenciji Karavan iz Zrenjanina na ukazanom poverenju. Neizmerno je zadovoljstvo i čast imati takve poslovne partnere koji svojim radom i trudom postavljaju primer dobrog i uspešnog poslovanja.
 
     
   
 

Verzija za štampu

 

A+ A-

Pretraga

Prognoza vremena

Trip Advisor

FACEBOOK

Video

Pratite nas

Mesto gde počinje lepota...