Vojna ustanova "Tara"

Medjunarodni kamp na Tari 18. put  - NAŠA SRBIJA

18. međunarodni kamp "Škola prijateljstva" na Tari

U hotelu Beli Bor održaće se 18. Međunarodni kamp "Škola prijateljstva" u organizaciji "Naše Srbije" pod pokroviteljstvom Organizacije UN za obrazovanje, nauku i kulturu (UNESKO) i okupiće od 15. do 27. jula na Tari više od 170 dece.
 
"Škola prijateljstva" zasnovana je na zajedničkim aktivnostima u radionicama obrazovno-vaspitnog sadržaja pod nazivom "Srpsko-ruski kod", naveli su organizatori i dodali da je osnovni zadatak tih radionica negovanje i očuvanje nacionalnog identiteta kroz upoznavanje sa jezikom, tradicijom, kulturom, verom i istorijom naroda Srbije i regiona. 
 
Pored toga, u letnjim učionicama i na terenima hotela Beli Bor organizovaće se radionice zabavno-sportskog sadržaja – škole fudbala, košarke, tenisa, borilačkih veština i ritmičke gimnastike, kao i kreativne radionice poput škole muzike, slikanja, etnologije, ekologije i izviđača, sa ciljem da kod dece razviju talenat, kreativno mišljenje i timski duh.
 
Središnji događaj "Škole prijateljstva" je Dan rusko-srpskog prijateljstva 22. jula, koji će okupiti brojne ugledne goste, dobrotvore i partnere iz zemlje i inostranstva, a za decu će to biti ujedno i prilika da prikažu stečeno znanje i naučene veštine u kampu.

Verzija za štampu

 

A+ A-

Pretraga

Prognoza vremena

Trip Advisor

FACEBOOK

Video

Pratite nas

Mesto gde počinje lepota...