Mesto gde počinje lepota...

banja-breza-(2).jpg

Banjska lepotica zove na uživanje

POD novim providnim krovom od češkog leksana, sa ostakljenim zidovima bazena, renovirana hotelska lepotica „Breza“ radiće ove jeseni i zime bez prekida. Radovi na obnovi krovova, koji su obeležili leto doprineli su značajno boljoj popunjenosti kapaciteta, pa će sezona biti produžena i spojiće se sa novogodišnjim proslavama. Tim povodom, za preostale ležajeve, hotel nudi „last minit” ponudu, po vrlo povoljnim cenama, čak 15 odsto sniženim, za novembar mesec sa produžetkom do 24. decembra.

Polupansion u dvokrevetnoj sobi koštaće 1.997,50 dinara, a doplata za ručak 450 dinara. Takođe, gosti hotela „Breza“ imaju deset odsto popusta i na sve usluge medicinskih tretmana koji nudi obližnji Centar za rehabilitaciju i lečenje „Merkur“, pa je tako omogućen po nižim cenama tretman mršavljenja i skidanja telesne mase, ispravljanje bora, zatezanje lica, vikend dijagnostika i mnogi drugi.

Pripadnici Ministarstva odbrane i Vojske Srbije, po nižim cenama, mogu da se odmaraju u „Brezi“ i plate u ratama na 12 meseci, a novina je i da civilni penzioneri u Srbiji, takođe mogu da plate smeštaj putem administrativne zabrane na šest meseci. Građani Republike Srpske imaće na već postojeći i dodatni popust od pet odsto.

U svim ostalim mesecima, van novembra, gostima koji u hotelu borave minimum 15 dana odobrava se popust od deset odsto na cenu polupansiona i pansiona, a ova olakšica se odobrava na ceo period boravka.

Hotel „Breza“ je jedan od najlepših i najatraktivnijih objekata banjskog turizma u Srbiji. Projektovan je po najvišim standardima modernog hotelijerstva, a poznat je po kulinarskim specijalitetima i niskim i povoljnim vanpansionskim cenama, naročito kolača i pića. Više informacija možete dobiti na broj telefona 011/3626-535, kao i na internet i imejl adresi - www.hotelitara.mod.gov.rs i vutara@open.telekom.rs.

Izvor: Novosti

 


Verzija za štampu

 

A+ A-

Pretraga

Prognoza vremena

Trip Advisor

FACEBOOK

Video

Pratite nas

Mesto gde počinje lepota...