Vojna ustanova "Tara"

HORES - OBUKA

Besplatna obuka

Poziv za obuku:

Konobar, kuvar, sobarica

 
 

Poslovno udruženje hotelsko - ugostiteljske privrede akademija ,,HORES'' iz Beograda i Vojna ustanova ,,Tara'', pozivaju nezaposlena lica bez obzira na stručnu spremu i kvalifikaciju koju poseduju sa teritorije Opštine Bajina Bašta, koji imaju potrebu za zapošljavanjem, da se prijave za obuku radi unapređenja znanja i veština za obavljanje poslova kuvara, konobara i sobarice.

 

Obuka će se realizovati u hotelu ,,Omorika'' na Tari počev od 01. novembra 2017. godine u trajanju od 13 do 15 dana u zavisnosti od programa.

 

Obuka je dizajnirana tako da nezaposlenim licima omogući da unaprede znanje i veštine radeći u stvarnim radnim uslovima, sa eminentnim predavačima ugostiteljske struke. 

 

Po uspešnom završetku obuke, polaznici dobijaju sertifikat o završenoj obuci koji je akreditovan i priznat od strane Ministarstva prosvete Srbije, sa mogućnošću radnog angažovanja u Vojnoj ustanovi ,,Tara''.

 

Poziv je otvoren svima koji su nezaposleni, a željni da se profesionalno razvijaju radeći u hotelsko – ugostiteljskoj industriji. Obuka je BESPLATNA ZA POLAZNIKE.

 

Polaznicima obuke obezbeđen je besplatan prevoz i topli obrok. 

 

Prijava za obuku traje do 10. oktobra 2017. godine do 12,00 časova. Prijave se mogu preuzeti na  sajtu Vojne ustanove ,,Tara'' www.hotelitara.mod.gov.rs i kod tehničkog sekretara Ustanove.

 

 Popunjenu prijavu dostaviti Pravnoj službi u Vojnoj ustanovi ,,Tara'' ili na mejl info.vutara@mod.gov.rs

 

Kontakt telefon 031/593-554.

 Poziv i prijavu možete preuzeti klikom na sledeći link:

 www.hotelitara.mod.gov.rs.admin/obuka.pdf

 
 

Verzija za štampu

 

A+ A-

Pretraga

Prognoza vremena

Trip Advisor

FACEBOOK

Video

Pratite nas

Mesto gde počinje lepota...