Vojna ustanova "Tara"

Doček Nove 2019. godine - naslovna fotografija

Doček Nove godine!

HOTEL "OMORIKA" - TARA

Pozivamo Vas da zajedno dočekamo Novu 2019. godinu u ekskluzivnom ambijentu hotela OMORIKA uz svečanu večeru i jedinstven muzički repertoar CHEGI i braća bluz benda! Neka vam ova novogodišnja noć bude najlepša inspiracija za budućnost!
 
ZA GOSTE HOTELA 
U hotelu "Omorika" možete pronaći dvodnevne, trodnevne i četvorodnevne aranžmane. Doček Nove godine i repriza uz muzički program uključeni su u cenu. Gostima hotela besplatno su na raspolaganju: bazen, sauna, teretana i parking. Više o novogodišnjim aranžmanima možete pročitati na sledećem linku: NOVA GODINA
 
ZA GOSTE KOJI NE BORAVE U HOTELU
  • Cena dočeka i svečane večere uz muzički program - 6.000,00 dinara
  • Cena reprize dočeka i svečane večere uz muzički program - 5.000,00 dinara
Informacije i rezervacije na: 064 82 57 163
 

HOTEL "BELI BOR" - TARA

Ovom prilikom želimo da Vas pozovemo da budete naši gosti u Hotelu „Beli Bor“ na Tari i da zajedno proslavimo Novu Godinu. Okupite svoje najbliže i u dobrom društvu uz dobru muziku dočekajte ovo posebno veče. Zabaviće Vas bend Kumovi 032 Cacak
 
GOSTI SMEŠTENI VAN HOTELA
Za goste smeštene van hotela rezervacija je 500,00 dinara, koju 31. decembra  možete iskoristiti kao bon za piće.
 
GOSTI SMEŠTENI U HOTELU 
Za goste hotela doček je besplatan. . . a smeštaj u hotelu možete pronaći već od 27 eura! Gosti smešteni u našim hotelima mogu potpuno besplatno koristiti bazen i saunu u hotelu "Omorika". Više o smeštaju možete pronaći na sledećem linku: NOVA GODINA SMEŠTAJ!
 
Više informacija možete dobiti na 064/ 82 57 101
 
 

HOTEL "BREZA" - VRNJAČKA BANJA

Hotel "Breza" je jedan od najlepših prostora u Vrnjačkoj Banji za proslavu vaših bitnih životnih događaja.  Doček u našem hotelu siguran je način da u godinu što sledi uđete bezbrižni, nasmejani, veseli i srećni.  Tokom večere zabaviće vas MERAK BEND iz Užica!
  
U hotelu "Breza" možete pronaći dvodnevne, trodnevne i četvorodnevne aranžmane. Doček Nove godine i repriza uz muzički program uključeni su u cenu. Gostima hotela besplatno su na raspolaganju: bazen, sauna, teretana i parking. Više o novogodišnjim aranžmanima možete pročitati na sledećem linku: NOVA GODINA!
  
ZA GOSTE KOJI NE BORAVE U HOTELU
  • Cena dočeka i svečane večere uz muzički program - 6.500,00 dinara (uračunata konzumacija piće do iznosa od 500,00 dinara) 
  • Cena reprize dočeka i svečane večere uz muzički program - 3.500,00 dinara
Informacije i rezervacije na: 064 859 12 76

 

Verzija za štampu

 

A+ A-

Pretraga

Prognoza vremena

Trip Advisor

FACEBOOK

Video

Pratite nas

Mesto gde počinje lepota...