Vojna ustanova "Tara"

omorika1_bl7wde.jpg

Građani RS mogu letovati na Tari uz popust i odloženo plaćanje

Vojna ustanova "Tara" daje popust od 10% za sve turističke agencije iz Republike Srpske i odgođeno plaćanje na šest mjeseci za građane Srpske koji odluče da ljetuju na Tari, saopštila je službenik "Tare" za odnose s javnošću Nevena Stanisavljević.

Stanisavljević je na jučerašnjoj promociji Vojne ustanova "Tara" u Banjaluci, rekla da su za civile otvoreni hoteli "Omorika" i "Beli dvor" na Tari i hotel "Breza" u Vrnjačkoj Banji.

Ona je istakla da pomenuti hoteli imaju najviše domaćih turista, a od stranih najviše iz Republike Srpske i to iz Bijeljine i Banjaluke, te iz svih republika bivše Jugoslavije.

Direktor Turističke organizacije Republike Srpske Nada Jovanović rekla je da ova organizacija ima dogogodišnju uspješnu saradnju sa Vojnom ustanovom "Tara", istakavši da ogroman broj gostiju sa Tare i Zlatibora dolazi u Višegrad, Nacionalni park "Sutjeska", Andrićgrad.

Jovanović je pozvala građane Srpske da iskoriste ponuđene pogodnosti i da svakako posjete Taru.

Direktor Turističke organizacije Banjaluka Ostoja Barašin rekao je da je ova promocija rezultat nastavka uspješne regionalne saradnje, te pozvao zainteresovane iz Banjaluke i Republike Srpske da posjete Taru.

U organizaciji Turističke organizacije Srpske juče je Vojna ustanova "Tara" promovisala turističku ponudu u bivšim vojnim odmaralištima, koja su otvorila svoja vrata i osmislila sadržaje za vojnike i civile, a skupu je prisustvovao i konzul Srbije u Banjaluci Radoslav Ilić.

Izvor: Capital

Verzija za štampu

 

A+ A-

Pretraga

Prognoza vremena

Trip Advisor

FACEBOOK

Video

Pratite nas

Mesto gde počinje lepota...