Vojna ustanova "Tara"

U periodu od 11.09. do 17.09. 2017. godine Vojana ustanova "Tara" ugostila je polaznike trkačkog kampa Harmony Run Camp kluba Belgrade Running Club i Trčanj.rs.

 

Za vreme boravka polaznici kampa bili su smešteni u hotelu "Omorika" i tom prilikom su izjavili:

 

"Utisak grandioznosti i nekadašnjeg luksuza i dalje ostaje. Sve je veliko i svi uslovi za jedan moderan aktivan odmor su tu: najlepša trim staza po kojoj ste trčali ili ćete trčati u Srbiji, bazen od 25 metara, sauna, kuglana, gym sa modernim TechnoGym spravama, stoni tenis, bilijar, disko bar i poslastičarnica. 

 

Nas je posebno oduševila privatna kino sala sa velikim platnom, tapaciranim zidvoima i udobnim bioskopskim foteljama. Hotel poseduje i super brzi wi-fi, mada je preporuka za sve učesnike informacioni i elektronski detoks.

 

Svo osoblje u restoranu je veoma ljubazno, uviđavno i izlazi sa rešenjima. Imamo dobru saradnju sa timom hotela, pa je tako za učesnike kampa omogućeno plivanje i sauniranje u samo-za-nas terminima kako se ne bi mešali sa ostalim gostima. Hrana i restoran su po svim sudovima superiorni. Pored klasičnog menija koji se sprema na bazi bafea (švedski sto) za sve obroke, pregršt je zdravih izbora. Dodatno, naš tim je dogovorio sa šefom kuhinje poseban meni za učesnike kampa, pa se tako na meniju nađu i specijalni veganski i vegeterijanski, bezglutensk i bezlaktaktni izbori."


 

A+ A-

Pretraga

Prognoza vremena

Trip Advisor

FACEBOOK

Video

Pratite nas

Mesto gde počinje lepota...