Mesto gde počinje lepota...

Oko 650 osiguravača na sportskim igrama na Tari (20)

Oko 650 osiguravača na sportskim igrama na Tari

 Udruženje osiguravača Srbije organizovalo je sportske igre uz pomoć Turističke agencije Globus Travel, za oko 650 učesnika, koji će se narednih dana takmičiti na terenima hotela "Omorika" i "Beli bor" na Tari.
-Dolazimo ovde jer je ovo jedino mesto u Srbiji, koje pruža kompletnu mogućnost organizacije ovakvog skupa. Ovo je zvaničan stav, a ne samo moje mišljenje, jer ni jedna druga destinacija u Srbiji ne može odjednom da primi tako veliki broj učesnika i istovremeno obezbedi tako dobre uslove smeštaja, ishrane, ukupnog komoditeta i naravno istovremeno da ima toliko dobro opremljenih sala za sastanke i sportskih terena- kaže menadžer Globus Travela, Dušan Čakić.

Udruženje osiguravača Srbije treći put zaredom organizuje sportske igre u hotelima Vojne ustanove "Tara", "Omorika" i "Beli bor", a u odbojci, tenisu, streljaštvu, stonom tenisu, šahu i pikadu, takmičiće se Uniqa, Sava, Wiener, DDOR, AXA,Wiener Stadishe, Milenijum, Generali, Triglav, Merkur, AMS, Societe generale, Dunav, UOS,Globus Travel,Grave, Sogaz.


Verzija za štampu

 

A+ A-

Pretraga

Prognoza vremena

Trip Advisor

FACEBOOK

Video

Pratite nas

Mesto gde počinje lepota...