Vojna ustanova "Tara"

Ponuda Masaža - hotel Omorika

Ponuda masaža - hotel Omorika

Masaža je najbolji način za opuštanje organizma, odmor od svakodnevnog stresa, a može poslužiti i kao vid oporavka od neke povrede.

 

PONUDA MASAŽA HOTELA "OMORIKA"

 
Parcijalna masaža
usmerena na određeni deo tela. Ima za cilj rešavanje konkretnog problema, najčešće je u pitanju  masaža leđa i vratnog dela.
 
Relaks masaža
masaža laganih i sporih pokreta, ima za cilj odmor i opuštanje, nema terapijski efekat. Prostor i okruženje su prilagođeni ovoj masaži. 
 
Terapijska masaža
umerenog inteziteta, bazira se na poboljšanje mišićnog tonusa,fleksibilnosti, povećanje obima pokreta. Pritisak tokom masaže je između antistres i relaks. 
 
Antistres masaža
spoj relaksa i terapijske , posebno birana ulja, samim tim ima i svojstva aroma terapije. Pozitivno stimuliše nervni sistem, akcenat na glavu, lice, dlanove i stopala. 
 
Limfna drenaža
posebna procedura kojom se vrši eliminacija viška tečnosti i štetnih metaboličkih produkata. Intezitet masaže veoma bitan kao i sami hvatovi. 
 
Sportska masaža
stimuliše cirkulaciju krvi i limfe, bržeg inteziteta i pokreta. Koristi se kao oporavak nakon vežbanja i dugih fizičkih aktivnosti.
 
Anticelulit masaža
razbija zgrudvane masne naslage, vraća koži tonus, koriste se posebna ulja i kreme za ovaj tip masaže. 
 
Masaža stopala i šaka ( po refleksologiji )
bazira se na masažu refleksnih tačaka, povezane sa određenim organima.
 
Lice, vrat i dekolte – povećanje tonusa mišića, oslobađanje stresa, opuštanje očnih mišića, fizičko i mentalno opuštanje. 

Verzija za štampu

 

A+ A-

Pretraga

Prognoza vremena

Trip Advisor

FACEBOOK

Video

Pratite nas

Mesto gde počinje lepota...