Vojna ustanova "Tara"

VU_Tara_4_za_web.jpg

Promocija turističkih i smeštajnih kapaciteti VU „Tara“ u Banjaluci

 Delegacija Vojne ustanove Tara (VU „Tara“), predvođena gospođom Nevenom Stanisavljević, boravila je 04. i 05. jula 2016. godine u Banjaluci, kojom prilikom je zvanično promovisala turističku ponudu i smeštaj u hotelima „Beli Bor“ i „Omorika“ na Tari, kao i u hotelu „Breza“ u Vrnjačkoj Banji.

 

Predstavljanje ponude realizovano je u saradnji sa Turističkom organizacijom R. Srpske, uz prisustvo velikog broj novinara, predstavnika najznačajnijih medijskih kuća iz RS i građana. Prezentacija je bila veoma sadržajna i dala je celovit prikaz turističke ponude planine Tare, njenog neposrednog okruženja, kao i Vrnjačke banje.

Nevena Stanisavljević je posebno istakla da VU „Tara“ želi da ugosti građane Republike Srpske, Bosne i Hercegovine u svojim poznatim hotelima. Navela je da ih najčešće posećuju domaći turisti, a od stranih najviše gostiju dolazi iz R. Srpske, kao i sa prostora bivših republika SFRJ.
Istovremeno je poručila da će VU „Tara“ dati popust od 10 posto za sve turističke agencije iz R. Srpske i odloženo plaćanje na šest meseci, za građane Republike Srpske, BiH, koji odluče da letuju na Tari ili u hotelu „Breza“ u Vrnjačkoj banji.

Delegacija VU „Tara“ je posetila i Generalni konzulat Srbije u Banjaluci, kojom prilikom je razgovorano o mogućnostima pružanja konkretne pomoći ovoj ustanovi, da se što uspešnije pozicionira na tržištu Republike Srpske, BiH.

 

Posebna pažnja je poklonjena projektu - izbor najboljeg literarnog rada, koje za učenike srednjih škola iz RS tradicionalno organizuje ovaj DKP povodom Sretenja – Dana državnosti Republike Srbije.


Dogovoreno je da VU „Tara“, u skladu sa svojom poslovnom politikom, pomenutu manifestaciju podrži 2017. godine, povodom obeležavanja četrdesete godišnjice rada njihovih hotela na Tari i u Vrnjačkoj banji. Oni bi organizovali poseban program i ugostili učenike iz Republike Srpske, BiH, čiji radovi budu izabrani kao najbolji na literarnom konkursu.

Izvor: Generalni konzulat Republike Srbije u Banjaluci
 

 

Verzija za štampu

 

A+ A-

Pretraga

Prognoza vremena

Trip Advisor

FACEBOOK

Video

Pratite nas

Mesto gde počinje lepota...