Mesto gde počinje lepota...

DSC_0716.jpg

Vojna ustanova "Tara" proslavlja godišnjicu

Sedmog jula 1977. godine pre tačno 41 godinu osnovana je Vojna ustanova "Tara". Tim povodom u prostorijama hotela "Omorika", direktor ustanove Ljupko Ćirović održao je govor i uručio jubilarne nagrade zaposlenima za 20 i 30 godina rada.

Direktor Ćirović u uvodnom obraćanju obavestio je prisutne da su svi objekti Vojne ustanove "Tare" poslovali uspešno i čestitao  svima na zajedničkom uspehu i međusobnom zalaganju. Tokom prethodnih godinu dana uloženi su veliki napori kako bi se uspostavila kontrola troškova i vratila dugogodišnja dugovanja. Napravili smo dobre poslovne poteze i uspeli da realizujemo renoviranje 18 dvokrevetnih soba sa terasom i jednog apartmana iz sopstvenih sredstava, bez uticaja na buduće poslovanje.

Ukazano poverenje nas obavezuje da nastavimo sa unapređenjem nivoa usluge i da u budućnosti činimo maksimum kako bi zadovoljstvo i boravak gostiju bili na najvišem mogućem nivou, istakao je direktor LJupko Ćirović. Naša vizija je da nastavimo primjenjivati i postavljati najviše standarde kvalitete usluga te tako opravdati i održati ugled koji imamo kod gostiju i partnera.

 


Verzija za štampu

 

A+ A-

Pretraga

Prognoza vremena

Trip Advisor

FACEBOOK

Video

Pratite nas

Mesto gde počinje lepota...