Mesto gde počinje lepota...

DJI_0030 (2).JPG

Prvomajski praznici popunjavaju Taru

 Divlje i bajkovite šume planine Tare, brojne vrste flore i faune i dobra nacionalna kuhinja, uz bazen i trim staze, i ove godine odlično popunjavaju kapacitete hotela "Omorika" i "Beli bor".
Slobodnih soba još uvek ima, a gosti koji dugoročno razmišljaju rezervišu na vreme, pa se već u ovom trenutku jasno vidi da je pred hotelima Vojne ustanove još jedna bogata i maksimalno popunjena sezona.
Hotel “Omorika”, planinska lepotica, velelepno zdanje sa 350 ležajeva, u mermeru, staklu i drvetu, spuštenih planinskih krovova, raskriljen i moćan kao orao koji se sprema da uzleti, nudi turistima, pored bogatog i raznovrsnog švedskog stola i brojne druge sadržaje. Pored velikog hola u prizemlju ima ostakljenu terasu kao i veliku terasu, koju opslužuju šank i poslastičarnica. Vanpansionske cene (kafe, sokovi, kolači I torte) su vrlo pristupačne, na primer domaća kafa je 90 dinara, espreso 110, kolač od 90 do 130.
Hotel organizuje izlete do manastira Rače (700 dinara po osobi), Perućca (700), Mokre gore i Mećavnika ( 700 dinara, ulaznica za Drvengrad 250 dinara), Višegrada-Andrić grada (1.000).


Verzija za štampu

 

A+ A-

Pretraga

Prognoza vremena

Trip Advisor

FACEBOOK

Video

Pratite nas

Mesto gde počinje lepota...