Vojna ustanova "Tara"

202.jpg

Radio 202 o Tari

Subota je omiljeno jutro! Postoji barem 202 razloga, ali evo, ako vam ne pada baš nijedan na pamet, navešćemo vam nekoliko.

Prvo, to je prvo jutro kada sami ustajete, bez budilnika koji vas tera iz kreveta... ukoliko imate neradan vikend. Drugo, subota je u manjim mestima dan za pijacu, na kojoj ćaskate sa prodavcima, zastajete sa poznanicima i upijate mirise i boje senzonskog voća i povrća. Treće, to je jutro kada bez automobila i drugih prevoznih sredstava putujemo po Srbiji i otkrivamo njene lepote.

Ove subote idemo na Taru, čiji zeleni obronci čekaju na naše korake. Zatim ćemo produžiti u Sutomore, na Festival sporta za sve!

Sport je za mnoge najbolji "izduvni ventil", ali kako stres odbiti stres od sebe možemo naučiti na "No stress" festivalu, koji će se održati u nedelju.

Neki kažu da je za smirenje i relaksaciju blagotvorno gajenje biljaka. Ali šta je sa biljkama koje nam predstavljaju samo dodatnu obavezu i traže punu pažnju, poput ljubimaca? Takve probleme nemaju kaktusari. To je hobi koji vam predstavljamo.

Savet za odmor daće nam glumac Milan Vasić.

Voditelj Milica Đilas.

Izvor (RTS)

Verzija za štampu

 

A+ A-

Pretraga

Prognoza vremena

Trip Advisor

FACEBOOK

Video

Pratite nas

Mesto gde počinje lepota...