Vojna ustanova "Tara"

Omorika hol.JPG

U novogodišnjoj noći “Divlji kesten” I Igor Starović, “Raša bend” I grupa “Alo”

Ako želite da uživate u planinskom ambijentu, onda je Tara pravi izbor! Osim što je najlepša planina Srbije, Tara sve više postaje sinonim za idealno mesto tokom novogodišnjih i božićnih praznika.
Oko hiljadu gostiju dočekaće Novu godinu u hotelima Vojne ustanove „Tara“: „Omorika“ i „Beli bor“ i u Nacionalnoj kući „Javor“. U najelitnijem objektu, hotelu „Omorika“, još uvek ima mesta za dočeki reprizu 1. Januara što ukupno iznosi 11 000 dinara, kao i u „Belom boru“ po ceni od 6 000 i „Javoru“, gde dve večeri koštaju 4 500 dinara.
U najvećem i najpoznatijem hotelu na planini Tari, u „Omorici“, goste će za doček i prve večeri, zabavljati grupa „Divlji kesten“ i Igor Starović, a voditelj programa biće Luka Tešanović. Predviđena je i lutrija sa brojnim nagradama i poklonima. „Omorika“ izgrađena u mermeru i staklu, obložena drvetom i smeštena u gustoj borovoj šumi netaknute prirode, turistima nudi i besplatan poluolimpijski bazen i saunu, kao i teretanu, igraonicu za decu i brojne druge pogodnosti.
U Nacionalnoj kući „Javor“, koja je udaljena pedesetak metara od „Omorike“ gosti će Novu 2016, dočekati sa „Raša bendom“, uz bogatu trpezu i specijalitete domaće kuhinje.
Na jednom od najlepših predela Tare je Hotel „Bel bor“ gde će u najludjoj noći, kao i sledeće večeri svirati „Alo bend“, a pevaće Pinkova zvezda, Božana Petrović.
Telefoni za rezervacije su 011 36 26 535 i 031 593 530, a novogodišnji aranžmani za decu do 12 godina su besplatni.
Vojna ustanova „Tara“ svim gostima i turistima tokom cele godine omogućava odloženo plaćanje u ratama od tri do šest meseci. Trenutno i sve do početka novogodišnjih praznika, tačnije do 26. decembra, cene polupansiona su znatno niže, pa je tako u hotelima „Omorika“ i „Beli bor“ polupansion u dvokrevetnoj sobi 2 600, dok je u „Javoru“ za istu uslugu potrebno izdvojiti 2 150 dinara. Za doručak koji je do 10 sati i večeru, koja počinje u 17 i 30 je švedski sto, izuzetno bogat i raznovrstan sa čorbom ili supom, tri vrste mesa, ribom, salatom, prilozima, kolačima, tortama, pitama i brojnim drugim specijalitetima.
Nacionalnakuća „Javor“ organizovaće proslavu za kraj poslovne godine 26. decembra od 20 časova. U prijatnom ambijentu uz specijalitete majstora kuhinje i muziku „Alo benda“ gosti mogu da se opredele za jedan od dva menija po ceni od 1 290 ili 1 200 dinara. Ponuđene menije moguće je korigovati, kao i poručiti posni meni. Svi gosti učestvuju u izvlačenju nagrada: vikend za dve osobe u Hotelu „Breza“ u Vrnjačkoj Banji, doček u Hotelu „Beli bor“ za dve osobe, kao i više iznenadjenja. Kontakt telefoni za rezervacije idogovore  064 82 57 120 i 064 82 57 163
 
 

Verzija za štampu

 

A+ A-

Pretraga

Prognoza vremena

Trip Advisor

FACEBOOK

Video

Pratite nas

Mesto gde počinje lepota...