Mesto gde počinje lepota...

Unija udruženja medicinskih sestara i zdravstvenih tehničara Republike Srbije_2.JPG

II Nacionalnog Kongresa Unije udruženja medicinskih sestara i zdravstvenih tehničara Republike Srbije - Tara 2018

Nakon uspešno održanog kongresa 2017. godine, V.U. "Tara" je ponovo imala zadovoljstvo da bude domaćin II Nacionalnog Kongresa Unije udruženja medicinskih sestara i zdravstvenih tehničara Republike Srbije. 

 

STRUČNI SADRŽAJI

Kongresu je prisustvovalo više od 120 učesnika iz zemlje i regiona. Isti je obuhvatao značajne teme sa fokusom na korisnike zdravstvene zaštite i stalno poboljšanje kvaliteta zdravstvenih usluga. Prezentovani su radovi, ali i razmenjena iskustva iz oblasti sestrinske profesije. 

 

KNJIŽEVNO VEČE

Ovogodišnji program bio je obogaćen poezijom. Održano je književno veče - ljubav i vino uz Jesenjina, Prevera i Crnjanskog. Stihove ovih velikana prisutnoj publici govorio je književnik Neđo Ćića Stojanović.

 

POTPISIVANJE UGOVORA

Vrhunac ovogodišnjeg kongresa bio je potpisivanje ugovora između Unije udruženja medicinskih sestara i zdravstvenih tehničara republike Srbije i Komore medicinskih sestara – tehničara Kantona Sarajevo, Republike Bosne i Hercegovine. 

Na svečanoj večeri 10. novembra 2018. godine veče je započeto taktovima pesama o Beogradu i Sarajevu, a zatim su predstavnici Radmila Jazić, predsednik Unije i Konjo Hadzan, predsednik Komore pred učesnicima Kongresa potpisali sporazume o saradnji. Potpisivanju sporazuma prisustvovali su  učesnici Kongresa iz zdravstvenih ustanova Republike Srbije, Sead DŽomba, generalni sekretar Komore medicinskih sestara – tehničara Kantona Sarajevo, Republike Bosne i Hercegovine,  kolege iz Sarajeva, iz Brčkog, Makedonije i Crne Gore. Takođe, o svečanosti prisustvovali su direktor i upravnik hotela   „Omorika“.

 

PISMO U ZNAK ZAHVALNOSTI

Po završetku kongresa, direktoru V.U. "Tara" upućeno je zvanično pismo:

"Poštovani, nakon održanog Kongresa Unije udruženja medicinskih sestara i zdravstvenih tehničara Republike Srbije, želimo da podelimo zadovoljstvo sa Vama i vašim saradnicima zbog uspešne realizacije  planiranih  sadržaja.
 
Zahvaljujemo Vam se na podršci, razumevanju i toleranciji koju ste iskazali izlazeći u svim našim potrebama kako bi smo planirane sadržaje oplemenili i time doprineli da učesnici  sa  ovog Kongresa, sa Tare, iz Hotela „Omorika“ ponesu sećanja na lepo  provedeno vreme." Predsednica Unije udruženja Radmila Jazić, s.r.
 
Ovim putem želimo da se zahvalimo predsednici udruženja Radmili Jazić, organizaciji i svim posetiocima na ukazanom poverenju. Vaše poverenje nas obavezuje da nastavimo sa unapređenjem nivoa usluge i da u budućnosti činimo maksimum kako bi Vaše zadovoljstvo u korišćenju naših usluga bilo na najviše mogućem nivou.


Verzija za štampu

 

A+ A-

Pretraga

Prognoza vremena

Trip Advisor

FACEBOOK

Video

Pratite nas

Mesto gde počinje lepota...