Vojna ustanova "Tara"

VOJNA USTANOVA “TARA“ DOBILA ČETIRI SERTIFIKATA ZA KVALITET

Hoteli Vojne ustanove “Tara” – “Omorika” i “Beli bor” prvi su hotelsko-ugostiteljski objekti u Srbiji koji će svoje usluge zasnivati na jedinstvenim procedurama integrisanog sistema menadžmenta po unapred definisanim standardima.
Potpukovnik Jovan MijatovicNa svečanosti u hotelu “Omorika”, 7. februara 2009. godine, direktoru VU “Tara” potpukovniku mr Jovanu Mijatoviću, četiri sertifikata kojima se potvrđuje ostvareni nivo kvaliteta usluga uručila je Ranka Đurić, direktor Društva za sertifikaciju sistema menadžmenta “Pancert” iz Novog Sada.

To su sertifikati po ISO standardima za sistem menadžmenta kvaliteta, za sistem zaštite životne sredine, za sistem bezbednosti i zdravlja na radu i za sistem bezbednosti hrane.
Primajući sertifikate direktor potpukovnik Mijatović je istakao dugu tradiciju dobrog rada u hotelima Vojne ustanove, posebno u poslednje četiri godine kada se intenzivno radilo na stvaranju potrebnih materijalnih, tehničkih i kadrovskih uslova za dobijanje sertifikata.
“Gostima u našim hotelima omogućili smo da pored jedinstvenog osećaja mogu da požele i dobiju upravo ono što svi tražimo u životu i od ljudi koji nas okružuju i od stvari koje nas čine srećnim, a to je zadovoljenje najlepših psiholoških potreba poput ljubavi, poštovanja, uživanja, zabave, rekreacije, odmora i slobode, i zbog toga ne čudi što se preko milion gostiju za skoro trideset i dve godine od postojanja naše ustanove uverilo da je ovo zaista mesto gde počinje lepota”, rekao je potpukovnik Mijatović.
Direktorka „Pancerta“ Ranka Đurić je uručujući sertifikate istakla da su oni garancija da je „Tara“ ovladala standardima koji se traže u svetu i čija će implementacija biti u funkciji poboljšanja kvaliteta usluga i zadovoljstva gostiju.
Čestitajući na ostvarenom uspehu, general-major Aleksandar Živković, zamenik komandanta Kopnene vojske, rekao je da je veoma bitno da je dostignuti nivo usluga Vojne ustanove “Tara” ostvaren u saradnji sa civilnim strukturama, “što pokazuje da smo uspeli da sačuvamo neophodnu integraciju između civilnog i vojnog sektora, bez čega pripadnici Vojske ne bi mogli da izvršavaju svoje osnovne namenske zadatke”.
Za obezbeđenje svih uslova za dobijanje sertifikata, VU “Tara” je izdvojila 2,1 miliona evra sopstvenih sredstava.
U ovoj vojnodohodovnoj ustanovi, od osnivanja 7. jula 1977. godine do danas, ostvareno je 1,1 milion noćenja, u hotelima “Omorika” i “Beli bor” i depandansu “Javor, sa ukupno 623 ležaja u moderno opremljenim apartmanima i sobama
Svečanosti su prisustvovali pukovnik Perica Pavlović, načelnik Uprave za opštu logistiku Ministarstva odbrane, Duško Majkić, predsednik Regionalne privredne komore Užice i predstavnici Samostalnog sindikata ugostiteljstva i turizma Srbije, više turističkih organizacija i udruženja, poslovni partneri, prijatelji i zaposleni u Vojnoj ustanovi “Tara”. 

Verzija za štampu

 

A+ A-

Pretraga

Prognoza vremena

Trip Advisor

FACEBOOK

Video

Pratite nas

Mesto gde počinje lepota...