Vojna ustanova "Tara"

HOTELI V.U. "TARA"

U okviru V.U. „Tara“, posluju hoteli “Omorika” sa depandansom "Javor" i “Beli bor” na Tari, a od 2010. pripojen je i hotel “Breza” - najposećeniji turistički objekat u Vrnjačkoj Banji. 

Sve sobe raspolažu sopstvenim kupatilom sa tuš kabinom ili kadom, toaletnim priborom, direktnom telefonskom linijom sa recepcijom i IP televizijom. Besplatan WiFi dostupan je u svim našim objektima. Za naše goste obezbeđen je i besplatan parking.

Check in je od 12:00 časova. Check out je do 10:00 časova, nezavisno od toga da li gost završava boravak sa doručkom ili ručkom.

 POSEBNA PONUDA ZA 

- za hotel „Beli Bor“ i „Brezu“ odobravamo poseban popust! Roditelji sa 2 deteta starosti do 10 godina plaćaju za boravak samo jednog deteta!

- gosti hotela ne plaćaju korišćenje bazena, saune i teretane.

 

CENOVNIK

Cenovnik svih objekata V.U. "Tara" kao i pogodnosti i uslove plaćanja možete pogledati na sledećem linku.

 

OBAVEŠTENJE

Naši uvaženi gosti, kako bismo Vam boravak u našem hotelu učinili lepšim, lakšim i jednostavnijim, uveli smo posebne hotelske narukvice. Kao što Vam ključ otvara vrata od sobe, tako Vam i ove narukvice  omogućavaju pristup svim sadržajima koje hotel nudi.

Sa ovom narukvicom na ruci imate pristup restoranu, bazenu, sauni, teretani i možete se neometano kretati kroz čitav hotelski kompleks.

Stoga, molimo Vas da nosite hotelske narukvice za vreme Vašeg boravka. Takođe, molimo Vas da iste razdužite prilikom napuštanja hotela. Hvala!
Želimo Vam prijatan boravak! 

 

Verzija za štampu

 

A+ A-

Pretraga

Prognoza vremena

Trip Advisor

FACEBOOK

Video

Pratite nas

Mesto gde počinje lepota...