Vojna ustanova "Tara"

HOTEL BELI BOR

Hotel je smešten u mestu zvanom Radmilovac na nadmorskoj visini od 1025 metara, udaljen od hotela ,,Omorika” 4,5 km.  Povezuje ih asfaltni put i uređena šetna staza.

 

SMEŠTAJ

Hotel "Beli Bor" raspolaže sa 125 komforno opremljenih soba.

Tip smeštaja:

 

CENOVNIK 

Cenovnik smeštaja svih objekata V.U. "Tara" možete pogledati na sledećem linku. 

 

PRATEĆI SADRŽAJI

Pored restorana, hotel ima i kafanu, dva aperitiv bara i diskoteku. Gostima hotela "Beli Bor" gratis su na raspolaganju parking kao i bazen, sauna i teretana hotela "Omorika"!

 

SPORT I REKREACIJA

Pored hotela su 2 ski lifta sa stazama pogodnim za školu skijanja i rekreativno skijanje gostiju. Tu je i rukometno igralište, 3 košarkaška terena i pomoćni fudbalski travnati teren kao i 2 teniska terena sa čvrstom podlogom što naš hotel čini idealnim mestom za organizovanje sportskih kampova. 

Na Kaluđerskim Barama 19.05.2018. godine na Tari održana je prva avanturistička trka sa preprekama - Tribalion na kojoj je učestvovalo 373 takmičara iz Srbije, Crne Gore i Bosne i Hercegovne. Polazna tačka i finiš bio je naš hotel "Beli Bor".

 

 

DEČIJI DRVENGRAD

Letnje učionice pored hotela se koriste kao učionice i radionice organizovanih škola i nastave u prirodi. Poslednjih godina hotel „Beli bor“ je tokom leta domaćin deci iz humanitarne organizacije „Naša Srbija“. 

Za potrebe te Škole prijateljstva i boravka ostale dece na rekreativnoj nastavi, podignut je dečiji Drvengrad, koji se sastoji od osam paviljona pogodnih za izvođenje kurseva, radionica i kulturno-zabavnih programa.

 

KONGRESI - SEMINARI

Kongresna sala i nekoliko manjih sala su opremljene potrebnom audio-vizuelnom opremom za održavanje seminara, kongresa i savetovanja. Bežični internet je dostupan u centralnom holu hotela.

 

RADNO VREME

Restoranu hotela “Beli bor”:

  • Doručak od 07:30 do 09:30 sati
  • Večera od 18:00 do 20:00 sat

 

Bazen hotela "Omorika":

  • Od 10:00 do 14:00 sati 
  • Od 14:00 do 15:00 časova – deca (do 7 godina) i roditelji uz korišćenje zabavnih rekvizita i pomagala
  • Od 16:00 do 19:00 sati 

 


Verzija za štampu

 

A+ A-

Pretraga

Sadržaji

Prognoza vremena

FACEBOOK

Video

Pratite nas

Mesto gde počinje lepota...