Vojna ustanova "Tara"

HOTEL BELI BOR

Hotel je smešten u mestu zvanom Radmilovac na nadmorskoj visini od 1025 metara, udaljen od hotela ,,Omorika” 4,5 km.  Povezuje ih asfaltni put i uređena šetna staza.

 

SMEŠTAJ

Hotel raspolaže sa 125 komforno opremljenih soba.

Pored restorana, hotel ima i kafanu, dva aperitiv bara i diskoteku. Gostima hotela "Beli Bor" gratis su na raspolaganju bazen, sauna i teretana hotela "Omorika"!

Kongresna sala i nekoliko manjih sala su opremljene potrebnom audio-vizuelnom opremom za održavanje seminara, kongresa i savetovanja. Bežični internet je dostupan u centralnom holu hotela.

Pored hotela su dva ski lifta sa stazama pogodnim za školu skijanja i rekreativno skijanje gostiju. Tu je i rukometno igralište, tri košarkaška terena i pomoćni fudbalski travnati teren kao i dva teniska terena sa čvrstom podlogom što naš hotel čini idealnim mestom za organizovanje sportskih kampova. 

Letnje učionice pored hotela se koriste kao učionice i radionice organizovanih škola i nastave u prirodi.

Poslednjih godina hotel „Beli bor“ je tokom leta domaćin deci iz humanitarne organizacije „Naša Srbija“. Za potrebe te Škole prijateljstva i boravka ostale dece na rekreativnoj nastavi, podignut je dečiji Drvengrad, koji se sastoji od osam paviljona pogodnih za izvođenje kurseva, radionica i kulturno-zabavnih programa.

U restoranu hotela “Beli bor”:

  • Doručak od 07:30 do 09:30 sati
  • Ručak od 12:00 do 14:00 sati
  • Večera od 18:00 do 20:00 sati
     

 


Verzija za štampu

 

A+ A-

Pretraga

Sadržaji

Prognoza vremena

FACEBOOK

Video

Pratite nas

Mesto gde počinje lepota...