Vojna ustanova "Tara"

HOTEL BELI BOR

Hotel je smešten u mestu zvanom Radmilovac na nadmorskoj visini od 1025 metara, udaljen od hotela ,,Omorika” 4,5 km.  Povezuje ih asfaltni put i uređena šetna staza.

 

SMEŠTAJ

Hotel "Beli Bor" raspolaže sa 125 komforno opremljenih soba.

 

Tip smeštaja:

  • Jednokrevetna soba
  • Dvokrevetna soba
  • Dvokrevetna soba sa pomoćnim ležajem

  

PRATEĆI SADRŽAJI

Pored restorana, hotel ima i kafanu, dva aperitiv bara i diskoteku. Gostima hotela "Beli Bor" gratis su na raspolaganju parking kao i bazen, sauna i teretana hotela "Omorika"!

 

POPUST ZA DECU

Deca do 5 godina ne plaćaju boravak, a deca od 5 do 10 godina plaćaju:

  • 70% od cene ukoliko koriste poseban ležaj i hranu,

  • 50% od cene ukoliko koriste hranu i spavaju sa jednim od roditelja.

Za hotele „Beli Bor“ i „Breza“ odobravamo  poseban popust – besplatan boravak deca do 10 godina, drugo dete od 5 do 10 godina gratis. Napomena: oba deteta moraju imati od 5 do 10 godina da bi jedno dete bilo gratis, u obzir ne uzimamo decu do 5 godina koja u hotelima svakako borave gratis.

 

SPORT I REKREACIJA

Pored hotela su 2 ski lifta sa stazama pogodnim za školu skijanja i rekreativno skijanje gostiju. Tu je i rukometno igralište, 3 košarkaška terena i pomoćni fudbalski travnati teren kao i 2 teniska terena sa čvrstom podlogom što naš hotel čini idealnim mestom za organizovanje sportskih kampova. 

Na Kaluđerskim Barama 19.05.2018. godine na Tari održana je prva avanturistička trka sa preprekama - Tribalion na kojoj je učestvovalo 373 takmičara iz Srbije, Crne Gore i Bosne i Hercegovne. Polazna tačka i finiš bio je naš hotel "Beli Bor".

 

 

DEČIJI DRVENGRAD

Letnje učionice pored hotela se koriste kao učionice i radionice organizovanih škola i nastave u prirodi. Poslednjih godina hotel „Beli Bor“ je tokom leta domaćin deci iz humanitarne organizacije „Naša Srbija“. 

Za potrebe te Škole prijateljstva i boravka ostale dece na rekreativnoj nastavi, podignut je dečiji Drvengrad, koji se sastoji od osam paviljona pogodnih za izvođenje kurseva, radionica i kulturno-zabavnih programa.

 

KONGRESI - SEMINARI

Kongresna sala i nekoliko manjih sala su opremljene potrebnom audio-vizuelnom opremom za održavanje seminara, kongresa i savetovanja. Bežični internet je dostupan u centralnom holu hotela.

 

INFORMACIJE I REZERVACIJE

Za sve informacije i dodatna pitanja kontaktirajte VTA 011/635 30 16 ili službu prodaje na 036/515-00-00, 031/315-00-50, 031/315-00-51.

 

RADNO VREME

 

Restoranu hotela “Beli Bor”:

  • Doručak od 07:30 do 09:30 sati
  • Večera od 18:00 do 20:00 sat

 

 

 


Verzija za štampu

 

A+ A-

Pretraga

Sadržaji

Prognoza vremena

FACEBOOK

Video

Pratite nas

Mesto gde počinje lepota...