Vojna ustanova "Tara"

DSC_0562.JPG

U Brezi obnovljen bazen i krovovi

"Breza" ulazi u letnju sezonu sa skoro potpuno popunjenim kapacitetima, ali i novim rekonstruisanim krovovima hotela i poluolimpijskog bazena. Bazen radi od 10 do 17 sati, a noćno kupanje je od 20 do 22 sata.

Detaljnije

hotel-omorika-10_zpspee.jpg

Novine u Vojnoj ustanovi „Tara“

Za pripadnike Ministarstva odbrane i Vojske Srbije u ponudi su dve novine.

Detaljnije

skola-prijateljstva-2016.JPG

Škola prijateljstva na Tari

U 16. školi prijateljstva humanitarne organizacije "Naša Srbija" koja se održava u hotelu "Beli bor" na Tari juče je bio dan srpsko-ruskog prijateljstva. Škola okuplja decu iz srpskih enklava na Kosovu i Metohiji, Republike Srpske, Crne Gore a u poslednje četiri godine u njoj su i ruska deca čiji dolazak organizuje Sinod Ruske pravoslavne crkve.

Detaljnije

breza.jpg

Vikend Vrnjačka banja, Ljubostinja i Sv. Petka

Vrnjačka Banja je najveće i najpoznatije banjsko lečilište u Srbiji i tradicionalno vrlo privlačan turistički centar za odmor i rekreaciju. Vrnjačka Banja ima sedam poznatih izvora mineralnih voda i veoma dugu lečilišnu tradiciju.

Detaljnije

Sve veće interesovanje Rusa za hotele na Tari (1)

Sve veće interesovanje Rusa za hotele na Tari

Grupa ruskih privrednika posetila je Vojnu ustanovu "Tara" i pogledala smeštajne kapacitete hotela "Omorika" i "Beli bor". Ovo je u proteklih mesec dana, druga grupa sa područja Rusije, posle turoperatora iz Nižnjeg Novgorda.

Detaljnije

Prepuna terasa hotela

Prepuna terasa hotela "Breza" u Vrnjačkoj Banji

Oko 350 gostiju može da primi ova najlepša banjska terasa na kojoj je svake večeri muzika i najlepši pogled na promenadu i šetače na njoj.

Detaljnije

DSC_0341.JPG

Skup 17 turističkih agencija na Tari

U hotelu "Omorika" upravo se održava skup predstavnika 17 turističkih agencija iz Beograda i drugih delova Srbije, koji su došli da pogledaju kapacitete "Vojne ustanove "Tara", hotele "Omorika" i "Beli bor", kao i brojne restorane koji pripadaju ovoj ustanovi. Cilj njihove posete je bolja i kvalitetnija prezentacija hotela koji imaju najpovoljnije cene u okruženju, a istovremeno i izuzetno kvalitetnu uslugu i turističku ponudu. Tokom trodnevnog razgledanja hotela i planine Tare, pogledaće Mitrovac, vidikovac Banjsku stenu, manastir Raču, Radmilovac i druge turističke lokalitete. Skup je organizovala Fly fly travel agencija.

Detaljnije

Napredak ispraćaj.JPG

Napredak uspešno odradio pripreme

Fudbaleri "Napretka" posle uspešno odradjenih priprema juče su otputovali sa Tare spremni za nove pobede. Hoteli Vojne ustanove "Tara", "Omorika" i "Beli bor" često su domaćini fudbalskim i drugim sportskim klubovima koji dolaze na pripreme, a takodje i sportskim kampovima, omladincima i mališanima koji dolaze na ovu planinu, pre svega zbog odličnih sportskih terena i planinske klime.

Detaljnije

DSC_0312.JPG

Proslavljen Dan Vojne ustanove "Tara"

U Vojnoj ustanovi "Tara" svečanim kolegijumom u Kino sali obeležen je Dan ustanove, 7. juli i 39 godina rada. Direktor Branislav Jelača pozdravio je goste i zaposlene, podsetio na dosadašnje rezultate postignute u protekle dve godine, a prigodni pokloni uručeni su i radnicima koji su u protklih godinu dana ispunili uslov za penziju. Novčane nagrade uručene su radnicima koji su pokazali najbolje rezultate. U Klubu Srbija priredjeno je koktel posluženje.

Detaljnije

VU_Tara_4_za_web.jpg

Promocija turističkih i smeštajnih kapaciteti VU „Tara“ u Banjaluci

Delegacija Vojne ustanove Tara (VU „Tara“), predvođena gospođom Nevenom Stanisavljević, boravila je 04. i 05. jula 2016. godine u Banjaluci, kojom prilikom je zvanično promovisala turističku ponudu i smeštaj u hotelima „Beli Bor“ i „Omorika“ na Tari, kao i u hotelu „Breza“ u Vrnjačkoj Banji. (http://banjaluka.mfa.gov.rs/)

Detaljnije

 

A+ A-

Pretraga

Prognoza vremena

Trip Advisor

FACEBOOK

Video

Pratite nas

Mesto gde počinje lepota...