Vojna ustanova "Tara"

”Sedmodnevni odmor – rekreacijom do zdravlja” u hotelu “Omorika”
Omorika je mesto za odmor i zdravlje…uživanje, sport i rekreaciju…šetnje, inspiraciju, nadahnuće…mesto istinskog kontakta sa netaknutom prirodom…
Hotelska usluga je na bazi punog pansiona i polupansiona, sa doručkom koji traje do 10:30h i večerom koja počinje več od 18 časova. To omogućava da se čitav dan provede u prirodi, u dugim šetnjama i izletima po prelepoj okolini. Pored prelepe prirode za decu je namenjeno više sadržaja, a najlepše je u novom salonu igara, gde im sigurno neće biti dosadno, uz nadzor i brigu vaspitača.
Ovo je naš predlog kako bi taj odmor mogao da izgleda…
Provedite sedam dana daleko od gradske vreve i oporavite se u beskrajnoj tišini na jednoj od najlepših planina Srbije. Pažljivo izbalansiran i osmišljen program učiniće da se oslobodite stresa, i oporavljeni se vratite svakodnevnim obavezama.
Prvi dan
Dolazak i smeštaj gostiju uz dobrodošlicu i iznenađenje. Večera. Prezentacija programa “Mesto gde počinje lepota”.
Drugi dan
Doručak. Šetnja 4km (brdo Golubac, trim staza). Ručak. Popodnevni odmor. U 17h sportski turnir (mali fudbal). Večera. Zabava i druženje u Nacionalnom restoranu Javor uz muzički program.
Treći dan
Doručak. Šetnja 5km (Buganova bara, galerija Tarski). Ručak. Popodnevni odmor. U 17h sportski turnir (basket). Večera. Zabava i druženje u hotelu Omorika.
Četvrti dan
Doručak. Šetnja 6km (brdo Marulj, etno selo, Radmilovac). Ručak. Popodnevni odmor. U 17h sportski turnir (pikado, šah). Večera. Zabava i druženje u Nacionalnom restoranu Jeremičak.
Peti dan
Doručak. Šetnja 7km (Tarabići – kuća proroka Tarabića). Ručak. Popodnevni odmor. U 17h sportski turnir (stoni tenis). Večera. Zabava u hotelu Omorika (gostovanje KUD-a).
Šesti dan
Doručak. Šetnja 7km (izvor Bulibanovac, Hajdučka česma, staza divljih malina). Ručak. Popodnevni odmor. U 17h sportski turnir (Hajdučki višeboj). Večera. Zabava i druženje u noćnom baru.
Sedmi dan
Doručak. Šetnja 8km (Vidikovac, manastirski stanovi, Beli Bor, potok Jarevac). Ručak. Popodnevni odmor. U 17h mala škola lekovitog bilja Nacionalnog parka Tara. Oproštajna večera i dodela diploma u NK Javor.
Osmi dan
Doručak. Slobodne aktivnosti kupovina suvenira… Odlazak iz hotela do 14h

Ovaj program se odnosi na organizovane grupe, a takođe se može organizovati i na licu mesta ukoliko se u hotelu prijavi odgovarajući broj zainteresovanih gostiju.

Budite sigurni da Vaš odmor na Tari nećete zaboraviti…poželećete da opet dođete u ovu jedinstvenu oazu mira i zdravlja… 


Verzija za štampu

 

A+ A-

Pretraga

Prognoza vremena

Trip Advisor

FACEBOOK

Video

Pratite nas

Mesto gde počinje lepota...