Vojna ustanova "Tara"

OMLADINSKI TURIZAM

Hoteli „Omorika“ i „Beli bor“ na Tari pružaju odlične uslove školskoj deci za đačke ekskurzije, organizovane škole, nastavu u prirodi i sportske kampove. Dobri klimatski uslovi, netaknuta priroda, zdrava hrana i dobro organizovane aktivnosti čine boravak prijatnim i korisnim. Zdravstvena zaštita je obezbeđena 24 časa dnevno.

PDF verziju ponude možete preuzeti na sledećim linku.

 

SMEŠTAJ

Smeštaj je u dvokrevetnim, trokrevetnim i četvorokrevetnim sobama opremljenim telefonima i televizijskim programom. 


NASTAVA U PRIRODI

Za nastavne aktivnosti obezbeđene su potrebne prostorije u hotelu i letnje učionice u prirodi. Podignut je i dečiji Drven-grad, koji čini osam paviljona pogodnih za izvođenje kurseva, radionica i kulturno zabavnih programa. Rrekreativni program se odvija u organizaciji stručnih animatora rekreatora.

 

IZLETI

Blizina kulturno istorijskih spomenika i atraktivnih destinacia  privlači brojne ekskurzije u ovaj kraj (Nacionalni park Tara, jezero Perućac, kanjon Drine, manastir Rača, Mokra Gora sa Šarganskom osmicom i etno selom Mećavnik, Soko Grad, Kadinjača).

U toku boravka je moguće organizovati izlete do Mokre Gore uz vožnju „Ćirom“ ili po Nacionalnom parku Tara sa obilaskom manastira Rača kao i organizovanje pozorišnih predstava.

 

GALERIJA


Verzija za štampu

 

A+ A-

Pretraga

Prognoza vremena

Trip Advisor

FACEBOOK

Video

Pratite nas

Mesto gde počinje lepota...